Voor beginnende masseurs én voor iedereen die de basistechnieken van het masseren wil leren.

Wat is het?
Om optimaal te kunnen genieten van het leven is het nodig dat we ons kunnen ontspannen. Wie ontspannen is, leeft in het hier en nu en zit niet vast in vervelende gedachten en in problemen die het hoofd belemmeren.

Met de workshop Namasté Ontspanningsmassage, leren masseren, leren beginnende masseurs hoe ze hun cliënten zich weer kunnen laten ontspannen. Ook ideaal voor wie geen masseur wil worden, maar partner, familie of vrienden graag een ontspanningsmassage wil kunnen geven.

Achtergrond
Het woord ‘namasté’ komt uit het Sanskriet. Het betekent ‘ik buig voor jou’. Het wordt onder andere in India gebruikt als respectvolle groet. De handpalmen tegen elkaar, de vingers naar boven gericht en, vaak, het hoofd licht voorover gebogen. Even eenvoudig als puur en bijzonder.

Vertaald naar de workshop betekent het: je cliënt met liefde, warmte en respect masseren.

Wat leer je?
In één dag leer je de basis van het masseren van rug, nek en schouders. Ook je eigen ontspanning komt aan bod, want wie zelf ontspannen is, kan meer energie doorgeven. Zo heeft je massage nog meer effect.

Voor wie?
Voor de workshop Namasté Ontspanningsmassage, leren masseren, is geen massage-ervaring vereist.

Waar?
Hendrik van Viandenstraat 32, Amersfoort.

Cursuskosten
€ 250,- p.p. inclusief biologische lunch van SEM, een syllabus voor thuis en een certificaat.

Workshop data 2019
Deze cursus is in te plannen voor 2 personen. Een cursus afspreken doen wij na overleggen van agenda’s. Ik pas de cursus aan op jouw wensen.

Of privé les op aanvraag.

Ja, ik schrijf mij in
Wil je meer weten? Bel 06 – 53 74 62 75.
Terug naar cursus informatie.

Let's get social....