Qi-Touch massage

Door jouw energie te verhogen versnel je het genezingsproces van je cliënt.

Wat is het?
Qi-Touch wordt ook wel ‘Turbo Reiki’ genoemd. In deze twee daagse cursus leer je speciale, maar heel eenvoudige ademhalings- en massagetechnieken. Deze technieken zijn erop gericht het genezingsproces van je cliënten te versnellen bij spierklachten, hoofdpijn/migraine, nek- en schouderpijn, rugklachten, knie- en heupproblemen, ontstekingen, bekkenproblemen en stress.

Achtergrond
Ieder lichaam beschikt over een zelfhelend vermogen. Met Qi-Touch wordt dat zelfhelende vermogen gestimuleerd. Dat wordt gedaan door heel subtiele energie op je cliënt over te brengen. Het principe is gebaseerd op eenvoudige natuurwetten: resonantie en entrainment.

Wat voor water geldt, geldt ook voor energie: als er een niveauverschil is, stroomt water naar het lagere niveau. Hoe groter het verschil, hoe sneller de stroom. Vertaald naar Qi- Touch: hoe hoger de energie van de masseur, hoe sneller deze energie naar de cliënt stroomt.

Wat leer je?
Allereerst: de wetenschappelijke onderbouwing van Qi-Touch, die je voeten stevig op de grond houdt. Je leert over natuurwetten, resonantie en entrainment.

De praktijk naast de theorie: lichaamsbewustzijnsoefeningen, ademhalingsoefeningen, aardingsoefeningen en massagetechnieken om energie over te dragen. Ook aan je houding wordt aandacht besteed, zodat je het geleerde op een ontspannen manier kunt toepassen.

Voor wie?
Voor Qi-Touch heb je geen voorkennis nodig, iedereen kan het leren, van jong tot oud!

Waar?
Bindi, Amersfoort

Privé les mogelijk of in groepsverband bij Steve Lomas massage & well being, Amersfoort.

Cursuskosten
€ 275,- Inclusief lesmateriaal en certificaat

Cursusdata 2015
13 september & 25 oktober, Bindi, Amersfoort

Privé les
op verzoek.

 

Ja, ik schrijf mij in
Wil je meer weten? Bel 06 – 53 74 62 75.
Terug naar cursus informatie.

Geaccrediteerd bij BATC en KTNO:
BATCKTNO