Maatwerk Massagecursussen in Amersfoort voor iedereen die (beter) wil leren masseren

Wil je leren masseren of je massagetechnieken uitbreiden en verdiepen? Ik bied maatwerk massagecursussen aan in Amersfoort voor ieder niveau en voor elke invulling.

Wat de cursussen uniek maakt is dat ze gebaseerd zijn op een bijzondere combinatie. Professionele kennis en ervaring en een wetenschappelijke onderbouwing staan aan de ene kant. Maar minstens zo belangrijk is dat ik mijn cursisten leer om niet blindelings na te doen wat ik ze leer. Zoals ik dat zelf met mijn opleidingen ook niet heb gedaan. Aan wat ik heb geleerd heb ik zelf technieken uit andere opleidingen en mijn eigen praktijk- en levenservaring toegevoegd. Bovendien is iedere mens, iedere groep anders, wat vraagt om steeds een andere, eigen benadering. Voor mij is dat een vanzelfsprekendheid, voor mijn cursisten is het een bijzondere en waardevolle toevoeging, zo vertellen ze mij.

Een andere rode draad door al mijn cursussen: liefde, warmte en respect. Drie elementen die de grondslag vormen van alles wat ik doe.

Voor welke cursussen kun je bij mij terecht?