Wil je de mogelijkheden bespreken voor stoelmassage bij jouw bedrijf?
Neem contact op.

Een stoelmassage; dé energieboost tijdens een drukke werkdag! 

Stoelmassage is al eeuwenoud. Naar het nu vertaald biedt stoelmassage werkgevers de mogelijkheid om de gezondheid van hun medewerkers positief te beïnvloeden. Het draagt bij aan een betere werkhouding en helpt stress te verminderen of, bij een tijdige aanpak, zelfs te voorkomen. Gevolg: meer plezier in het werk, een lager ziekteverzuim en daarmee een gezondere organisatie.

Maatwerk Omdat geen mens of lichamelijk klacht hetzelfde is is elke stoelmassage maatwerk. Geen standaard en vaste volgorde, maar per behandeling bespreken we waar de klacht of de behoefte ligt. En geven we tips mee voor later achter het bureau.

Aftrekbaar De kosten voor het inhuren van een stoelmasseur zijn deels aftrekbaar omdat de belastingdienst stoelmassage erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.

Een stoelmassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen

  • U hebt als werkgever een arboplan
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan
  • De massage vindt tijdens werktijd plaats
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

Stoelmassage/cursus stoppen met roken
In het verleden is goedgekeurd dat een cursus stoppen met roken en een stoelmassage altijd generiek onder de gerichte arbovrijstelling vielen. Met ingang van 1 januari 2022 is dat niet langer het geval. Indien stoelmassage op de werkplek wordt aangeboden, geldt hiervoor over het algemeen een nihilwaardering. Daarnaast kunnen deze voorzieningen in individuele situaties mogelijk wel onder de gerichte arbovrijstelling vallen.

Lees hier de Nieuwsbrief Loonheffingen 2022 van de belastingdienst, artikel 12

Kennismaken Ieder bedrijf heeft haar eigen wensen voor stoelmassage. En omdat je stoelmassage gewoon moet ervaren, neem ik de massagestoel graag mee naar onze eerste kennismaking. Samen kijken waar uw medewerkers behoefte aan hebben en laten ze het kort ervaren. 

Ja leuk, ik ben nieuwsgierig neem vrijblijvend contact met mij op.