“Een aanvulling en verdieping van je stoelmassage skills ”

Wat is het?
Als ontspanning niet de doel is van je client maar wel een vast zittende spier die in de weg zit, of een hardnekkige hoofdpijn, hoe gaan wij te werk? Een maatwerk stoelmassage behandeling is het antwoord. In deze cursus gaan wij werken aan nek en schouder klachten, lage rug klachten en en ‘ betere ‘ intake gesprek.

Wat leer je?
Tijdens een doelgerichte intake gesprek kom je achter dat je client, door o.a. stress op het werk, last heeft van vastzittende spieren, hoe verder? Er zijn een aantal technieken om een client snel van hun klachten af te helpen wanneer de oorzaak spierspanning is. Tijdens de les gaan wij ervaren wat het verschil is tussen spierspanning gerelateerde klachten en mogelijke andere oorzaken. Met behulp van interactieve software en veel praktijk voorbeelden. Ook is er ruimte om jouw praktijk vraagstukken te behandelen. Als extra leer je ook om rek en stretch oefeningen aan je client te geven.

Voor wie?
Voor stoelmasseurs die iets nieuws/anders willen leren.

Waar?
Muurhuizen 30, Amersfoort

Cursuskosten
€ 475- beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW. Inclusief biologische lunch van SEM, syllabus en certificaat.

Cursusdata 2024:
Deze cursus is ook in te plannen voor 2 personen. Een cursus voor 2 personen afspreken doen wij na overleggen van agenda’s.
Neem contact op over de mogelijkheden.
Of privéles op aanvraag.

Ja, ik schrijf mij in