Indian Head massage course

Korte massagebehandeling, groots resultaat!

Wat is het?
Champissage is een Indiase hoofdmassage. Tijdens de eendaagse cursus leer je hoe je door een lichte druk op hoofd en gezicht, en rug, nek, schouders en armen stressgerelateerde klachten vermindert. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, een stijve nek, gespannen spieren in de rug. De kalmerende werking is niet alleen op de behandelde plekken, maar in het hele lichaam voelbaar. Het is ook heel leuk om te geven, op een speelse manier wandel je met je handen over het hoofd van je client/partner.

Achtergrond
De techniek van Champissage is eeuwenoud, maar maakt nog altijd deel uit van het dagelijkse leven in India en Nepal. Daarvoor kun je gewoon op straat terecht, of bij de kapper, zoals ik tijdens mijn reizen door Nepal vaak heb mogen ervaren.

Hoofd, nek en schouders zijn belangrijke energiecentra. Door de spanning los te maken, kan de energie weer stromen. In slechts 20 minuten is je cliënt weer ontspannen, fris en alert. Wat de massage bovendien heel toegankelijk maakt, is dat je cliënten gewoon aangekleed op een stoel of kruk – of een massagestoel – kunnen zitten. Met beide voeten op de grond.

Wat leer je?
Vanzelfsprekend leer je wat de champissagetechnieken zijn en hoe je ze moet toepassen. Je krijgt bovendien extra tips en technieken die je ook verder bij je massages kunt gebruiken.

Daarnaast is er aandacht voor jouw houding als masseur. Hoe zorg je ervoor dat je cliënten jouw eventuele spanningen niet ervaren? Hoe blijf je zelf ontspannen?
Je ervaart vanzelf waarom het ‘ magnificent ‘ is.

Voor wie?
Voor iedereen. Voor de cursus Indian Head massage is geen massagekennis nodig.
Heel leuk als workshop voor vrijgezellen feesten, teambuilding dagen voor collega’s, family fun of gewoon om iets anders/nieuws te leren.

Waar?
Muurhuizen 30, Amersfoort

Cursuskosten:
€475,- p.p. inclusief syllabus/werkboek voor thuis, biologisch lunch van SEM en een certificaat van deelname. Beroepsopleiding, vrijgesteld van BTW.

Cursus data 2024:
Deze cursus is ook af te spreken voor 2 personen, datum in overleg.
Neem Contact op over de mogelijkheden.

Workshop kosten voor groepen of feest gelegenheden:
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Klik hier.

Privé les
op aanvraag.

Ja, ik schrijf mij in


Terug naar cursus informatie.