Wil je de mogelijkheden bespreken voor stoelmassage bij jouw bedrijf?
Neem contact op.

Een stoelmassage; dé energieboost tijdens een drukke werkdag! 

Stoelmassage is al eeuwenoud. Naar het nu vertaald biedt stoelmassage werkgevers de mogelijkheid om de gezondheid van hun medewerkers positief te beïnvloeden. Het draagt bij aan een betere werkhouding en helpt stress te verminderen of, bij een tijdige aanpak, zelfs te voorkomen. Gevolg: meer plezier in het werk, een lager ziekteverzuim en daarmee een gezondere organisatie.

Maatwerk Omdat geen mens of lichamelijk klacht hetzelfde is is elke stoelmassage maatwerk. Geen standaard en vaste volgorde, maar per behandeling bespreken we waar de klacht of de behoefte ligt. En geven we tips mee voor later achter het bureau.

Aftrekbaar De kosten voor het inhuren van een stoelmasseur zijn volledig aftrekbaar omdat de belastingdienst stoelmassage erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.  Zie Handboek Loonheffingen 2019 (20.1.9  Arbovoorzieningen)

Een stoelmassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen

  • U hebt als werkgever een arboplan
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan
  • De massage vindt tijdens werktijd plaats
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen

Werkkostenregeling Stoelmassage valt onder de gerichte vrijstelling en hoeft daarom niet in de werkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen. Dit betekent dat u de betreffende 1,2 procent aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers kunt besteden.  

Kennismaken Ieder bedrijf heeft haar eigen wensen voor stoelmassage. En omdat je stoelmassage gewoon moet ervaren, neem ik de massagestoel graag mee naar onze eerste kennismaking. Samen kijken waar uw medewerkers behoefte aan hebben en laten ze het kort ervaren. 

Ja leuk, ik ben nieuwsgierig neem vrijblijvend contact met mij op.

Let's get social....